باکو: اجازه نمی‌دهیم از آسمان و خاک خود برای حمله به ایران استفاده شود احضار سفیر آلمان در تهران به وزارت امور خارجه ادعای الجزیره: ایران با چین و روسیه رزمایش دریایی برگزار می‌کند توافق اتحادیه اروپا بر سر اقدام علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی کرملین: زلنسکی به دعوت پوتین برای سفر به مسکو پاسخ نداده است پاسخ ترامپ به درخواست اردوغان درباره ایران پاکستان: هرگونه استفاده از زور علیه ایران را رد می‌کنیم روبیو: ۴۰ هزار نظامی ما در تیررس موشک‌ها و پهپاد‌های ایران هستند دستیار پوتین: آماده میزبانی از زلنسکی هستیم هاشم الحیدری: حمله به ایران منجر به فوران آتشفشان منطقه می‌شود حزب‌الله عراق درباره مداخله آمریکا در امور داخلی بغداد هشدار داد مقام حزب الله: حمله به ایران آتشفشان منطقه را فعال می‌کند حمایت فرانسه از اقدام خصمانه علیه سپاه پاسداران نشست شورای امنیت سازمان ملل با محوریت جنگ غزه برگزار شد دبیرکل نجبا: در صورت حمله به ایران، عراق تماشاگر نخواهد بود

بورل از برگزاری نشست وزرای خارجه اتحادیه اروپا در کی‌یف خبر داد

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا اعلام کرد که وزرای خارجه این اتحادیه قصد دارند به زودی نشستی را در پایتخت اوکراین برگزار کنند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۶ - ۲۸ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 19
کد خبر: ۲۰۴۶۲۱

به گزارش راهبرد معاصر. جوزپ بورل، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا روز سه شنبه اعلام کرد که وزرای خارجه اتحادیه اروپا قصد دارند به زودی نشستی را در کی‌یف، پایتخت اوکراین برگزار کنند.

 

به گزارش اسپوتنیک، بورل در یک کنفرانس مطبوعاتی در نیویورک گفت: "من به گفتگو با شرکای اوکراینی ادامه می‌دهم. می‌توانم به شما اطلاع دهم که به زودی نشستی با وزیران خارجه در کی‌یف برگزار خواهیم کرد. "

 

بورل با بیان اینکه امکان دستیابی به توافق بر سر معامله غلات با روسیه را نمی‌بیند، مدعی شد: روسیه برای لغو و کاهش تحریم‌های اعمال شده علیه خود شروطی را تعیین کرده است.

 

بورل تاکید کرد که تحریم‌های اعمال شده از سوی کشور‌های غربی علیه روسیه مانعی برای صادرات مواد غذایی و کود از روسیه ایجاد نمی‌کند.

 

وی ادامه داد: به دنبال توجیه و استدلال نادرست نباشید، هیچ امکانی برای توافق با روسیه وجود ندارد، زیرا مطمئن هستم که آن‌ها چنین چیزی را نمی‌خواهند.

 

روسیه در ۱۷ ژوئیه به ترکیه، اوکراین و سازمان ملل متحد اعلام کرد که با تمدید قرارداد غلات مخالف است. این به معنای لغو تضمین‌های روسیه برای ایمنی ناوبری و توقف کار کریدور دریایی در شمال غربی دریای سیاه است.

 

روسیه تأیید می‌کند که غلات اوکراینی به جای کشور‌های نیازمند آفریقایی به کشور‌های غربی صادر می‌شود؛ علاوه بر این که محدودیت‌های غرب برای صادرات مواد غذایی و کود‌های روسیه همچنان وجود دارد که نقض شرایط طرف روسی است./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر